Costi (Purrgold Eccelente Ercole) etsii uutta, loppuelämän kotia ainoana lemmikkinä, koska ei enää tule toimeen muiden kissojen (tai muidenkaan lemmikkien) kanssa. Costi on 7-vuotias leikattu bengaliuros, joka nauttii rapsutuksista omilla ehdoillaan, muttei ole kuitenkaan varsinainen sylikissa. Luonteeltaan Costi on aktiivinen ja kaikesta kiinnostunut, ja vaatii aktivointia, jottei turhaudu ja keksi omatoimisesti tekemistä. Juoksupyörässä juokseminen on Costin lempipuuhaa! Costi vaatii määrätietoiset otteet, koska osaa olla myös melko omapäinen sille päälle sattuessaan. Paras ympäristö Costille on rauhallinen, tasainen koti, jossa ei ole liikaa hälyä tai muutoksia, koska tästä Costi stressaantuu herkästi ja voi purkaa sen epätoivottuna käytöksenä. Luonteensa vuoksi paras koti Costille on siis ainoana lemmikkinä perheessä, jossa ei ole kauheasti muutoksia arjessa tai ympäristössä, eikä joudu viettämään liikaa aikaa yksin. Lapsiperheeseen Costia ei luovuteta stressiherkkyyden vuoksi.

Costilla on todettu hammassyöpymäsairaus, mistä johtuen hampaita on poistettu jo useampia. Tämän vuoksi hampaat täytyy käydä tarkastuttamassa eläinlääkärissä vuosittain, jotta sairauden eteneminen voidaan havaita ja poistaa huonot hampaat. Myös ruokavalion suhteen täytyy olla tarkkana ruoka-aineyliherkkyyksien vuoksi, ja tällä hetkellä Costi syö vain yhtä proteiinia. Costille kyllä maistuisi ihan kaikki ruoka

Costi luovutetaan vain sisäkissaksi kotiin, jossa sitoudutaan huolehtimaan sen terveydestä, hyvinvoinnista ja säännöllisestä hampaidenhoidosta loppuelämänsä ajan. Costi on rekisteröity, rokotettu, sirutettu ja eläinlääkärintarkastuksessa käytetty syksyllä 2022, sekä käytetään vielä ennen luovuttamista uudelleen terveystarkastuksessa. Costi asuu tällä hetkellä Hämeenlinnassa.

Lisätietoja sähköpostilla:
satu.pesonen1802(at)gmail.com

Kerrothan viestissäsi hieman itsestäsi ja elämäntilanteestasi, sekä kokemuksestasi kissojen kanssa.