Onko kotonasi jo bengali, vai oletko kenties suunnittelemassa bengalin hankkimista? Olet tervetullut mukaan yhdistykseemme saamaan tietoa ja jakamaan kokemuksia muiden bengaliharrastajien kanssa!

Jäsenmaksu

17 e varsinainen jäsen
6 e perhejäsen
6 e kasvattajan maksama pennun ostajan ensimmäisen vuoden jäsenyys

Jäsenmaksu kattaa jäsenyyden maksuvuoden loppuun saakka ja joulukuun aikana jäseneksi liittyneillä myös seuraavan vuoden loppuun. Jäsenmaksun eräpäivä vanhoille jäsenille on 31. tammikuuta.

Suomen bengalikissat ry tarjoaa jäsenilleen:

 • sähköisen jäsenlehden Glitterin neljä kertaa vuodessa
 • pentuvälitystä
 • hoito- ja jalostusneuvontaa
 • rotutietoutta
 • upean pokaalin ja diplomin sekä kissalle oman sivun yhdistyksen www-sivuille Supreme Championiksi, Supreme Premioriksi,
  Supreme Grand Championiksi ja Supreme Grand Champion Alteriksi valmistuneille bengaleille
 • mukavaa yhdistystoimintaa ja mahdollisuuden tutustua muihin bengaliharrastajiin, esim. vuosittainen kesäretki

Toimi näin:

 • Täytä liittymislomake, lomake avautuu tästä klikkaamalla

 • Maksa jäsenmaksu yhdistyksen tilille: Suomen bengalikissat ry
  NORDEA FI32 1108 3000 1025 69
 • MUISTA Viitenumero: 1009
 • Kirjoita viestiosaan jäseneksi liittyvien nimet ja sähköpostiosoitteet. Jos pankkisi ei anna mahdollisuutta kirjoittaa viestiosaan, muista ilmoittaa sähköpostiosoitteesi yhdistyksen sihteerille sihteeri(ÄT)bengalikissat.com jotta tietosi saadaan vietyä jäsenrekisteriin.
 • HUOM! Jos et täytä ilmoittautumislomaketta sähköpostiosoitteineen niin emme pysty toimittamaan jäseneksi liittämillesi henkilöille jäsenpostia. Eli muista maksun lisäksi täyttää lomake.

Liittymislomakkeen lähetettyäsi ja jäsenmaksun saavuttua yhdistyksen tilille saat sähköpostiisi tervetulokirjeen, kun hallitus on käsitellyt ja hyväksynyt jäsenhakemuksesi. Jos sinulla on jäsenyyteen liittyviä kysymyksiä tai ongelmia, ota yhteyttä: sihteeri(ÄT)bengalikissat.com

Jäsenrekisterin rekisteriseloste avautuu tästä klikkaamalla

 

Bengalikasvattajat huomio!

Bengaleita kasvattava, Suomessa asuva ja vähintään puoli vuotta yhdistyksen jäsenä ollut henkilö saa halutessaan kasvattajanimensä yhdistyksen nettisivuille sekä pentuilmoituksen pentuvälitysosioon maksamalla 20 euron ilmoitusmaksun. Listalle hyväksytään vain kasvattajia, jotka ovat käyneet kasvattajakurssin.

Maksu oikeuttaa siihen, että kasvattajanimi ja yhteystiedot ovat yhdistyksen nettisivujen kasvattajalistalla seuraavan kalenterivuoden tammikuun loppuun ja joulukuun aikana ilmoitusmaksun maksaneilla myös sitä seuraavan vuoden tammikuun loppuun. Pentueen synnyttyä nettisivujen pentuvälitysosioon saa halutessaan erillisen ilmoituksen pentueesta yhden valokuvan kera.

Em. ei ole jäsenmaksu (yhdistyksen sääntöjen mukaan yhdistyksellä on vain varsinaisia jäseniä, perhejäseniä ja kunniajäseniä - ei kasvattajajäseniä). Kasvattajalista ja maksetut maksut tarkistetaan tammikuun lopussa ja listaa päivitetään vuoden kuluessa aina tarvittaessa.

Saadaksesi nimesi kasvattajalistalle yhdistyksen nettisivuille toimi seuraavasti:

 • Maksa 20€ suuruinen ilmoitusmaksu yhdistyksen tilille Suomen bengalikissat ry / NORDEA FI32 1108 3000 1025 69
 • MUISTA Viitenumero: 1009
 • Toimita yhteystietosi yhdistyksen sihteerille sihteeri(AT)bengalikissat.com tai toimitukselle toimitus(AT)bengalikissat.com

TÄRKEÄ HUOMIO!

Ilmoituksen uusijat: tarkistakaa että yhteystietonne ovat oikein!

Lähetä mahdolliset yhteystietojen ja pentuilmoitusten korjaus- ja täydennyspyynnöt toimitukselle toimitus(AT)bengalikissat.com