Aikuisia kissoja

Tällä sivustolla ilmoitetaan aikuisista ja nuorista yli 6kk ikäisistä, uutta kotia tarvitsevista bengaleista.

Lähetä ilmoitus osoitteeseen toimitus(at)bengalikissat.com. Katso lisää ilmoitusohjeista.

Muista ilmoittaa myös muuttuneesta tilanteesta em. osoitteeseen. Päivittämättömät ilmoitukset poistetaan automaattisesti 3 kk:n kuluttua ilmoituksen jättämisestä.

 

7-vuotias bengalityttö, Miisa (Polarheims California), etsii uutta kotia. Steriloitu, sirutettu, rokotukset kunnossa ja eläinlääkärin tarkistus tehty 6/2017. Tällä hetkellä Miisalla on kotona kissakaveri, Eetu (ragdoll), ja on ehdottoman tärkeää, että uudessa kodissa on myös kissakaveri. Myös muutto yhdessä Eetun kanssa mahdollinen, mutta silloin uusi koti ei voi olla lapsiperhe.Tiedustelut:
Elina Laitinen, Vantaa
elina_laitinen[ÄT]outlook.com


 

Loppuelämän kotia etsii kaksi täysikasvuista naarasbengalikissaa.

  • Brockenmoor Cecilia BEN n 24 ruskeatäplikäs, syntynyt 17.2.2014 Saksassa. Rekisteröity, mikrosirutettu, terveystarkastettu, rokotukset voimassa, sydän HCM ultrattu normaaliksi, steriloitu.
  • Mayagold Merida Birget BEN n 24 ruskeatäplikäs syntynyt 1.5.2010 Virossa. Rekisteröity, mikrosirutettu, terveystarkastettu, rokotukset voimassa, steriloitu.
Ylärivissä Birget; alarivissä Cecilia

 

Kissat voimme toimittaa yhdessä tai erikseen joko kotiin, jossa on jo bengali tai kotiin, jossa ei ole ennestään kissoja. Kissat eivät ole tottuneet koiriin tai lapsiin - lapset eivät kuitenkaan ole este. Kissoille on oltava myös ulkoilumahdollisuus, joko lasitettu tai verkotettu parveke tai ulkoilutarha. Meillä bengalit eivät tule kaikkien norjalaisten metsäkissojemme kanssa toimeen, joten olemme tulleet tähän ratkaisuun.

Kissojen luonne: kiltti, leikkisä, ihmisrakas, hyvin aktiivinen kissa.

Yhteystiedot:
Sari ja Jari Kulmakivi, Kotka
puh. 041 467 0591
Sähköposti: sari.kulmakivi[ÄT]gmail.com