Aikuisia kissoja

Tällä sivustolla ilmoitetaan aikuisista ja nuorista yli 6kk ikäisistä, uutta kotia tarvitsevista bengaleista.

Lähetä ilmoitus osoitteeseen toimitus(at)bengalikissat.com. Katso lisää ilmoitusohjeista.

Muista ilmoittaa myös muuttuneesta tilanteesta em. osoitteeseen. Päivittämättömät ilmoitukset poistetaan automaattisesti 3 kk:n kuluttua ilmoituksen jättämisestä.

 

CattiCartanon Suman, ”Ninive”, (s. 17.2.2009) on leikattu poika, joka etsii omaa rauhallista loppuelämän kotia. Nykyisessä kodissa Niniven ja siamilaiskissamme välit ovat tulehtuneet niin, että Ninive on stressaantunut ja on alkanut merkkailla paikkoja ja ajoittain myös kakkinut vääriin paikkoihin. Eläinlääkäri on poissulkenut sairaudet eli valitettavasti merkkailu johtuu stressistä.

Ninive on todella ihana, älykäs, aktiivinen ja rakastettava kissa. Poju on varsinainen klovni, joka pitää mm. piiloleikeistä, ja ihmisten selkään on mukava hypätä kyytiin. Eläinlääkärin tarkastuksessa Ninive on käynyt vuosittain ja rokotukset ovat kunnossa. Poju on muuten terve, mutta muutama hammas on jouduttu poistamaan syöpymisen takia.

Olemme kaikin tavoin yrittäneet helpottaa Niniven stressiä ja konsultoineet eläinlääkäreitä, mutta tuloksetta. Raskain mielin olemme tulleet siihen tulokseen, että joudumme luopumaan tästä hienosta kissaherrasta. Etsimme siis rauhallista kotia, jossa poju saa paljon huomiota ihmisiltään ja jossa ei ole muita kissoja tai pieniä lapsia. Koiran kanssa Ninive on tullut hyvin toimeen. Uudessa kodissa Niniven olisi hyvä päästä myös ulkoilemaan tarhassa.

Ninive asuu tällä hetkellä Varsinais-Suomessa Turun kupeessa.Yhteydenotot:
mieluiten tekstiviestillä/sähköpostilla tai puhelimitse alla mainittuina aikoina, koska en työni luonteesta johtuen pysty vastaamaan muulloin.

Tytti Karjalainen
p. 050 525 8323 (arkisin klo 16-20, viikonloppuisin klo 9-20)
tytti.karjalainen(ät)koti.fimnet.fi


 

Catticartano Shu Shu, Brown (black) spotted tabby, tyttö
Syntymäaika 24.3.2010
Asuu Espoossa

Shu Shu on kiltti, sisäsiisti ja hyväkäytöksinen kissa. Se on leikattu ja täysin terve.

Kun perheeseemme syntyi vauva reilut kolme vuotta sitten, Shu Shu alkoi valitettavasti stressaamaan tilannetta. Shu Shu tarvitsee paljon huomiota, aikaa ja on hyvin herkkä. Me emme ole harmiksemme pystyneet tarjoamaan tätä aikaa ja huomiota Shu Shulle tarpeeksi elämänmuutoksen jälkeen.

Lapset eivät ole este Shu Shulle, mutta uuden omistajan tulee antaa reilusti aikaa ja huomiota Shu Shulle. Shu Shu ei ole tottunut muihin eläimiin, joten toivoisimme Shu Shun pääsevään rauhalliseen kotiin missä ei ole muita eläimiä.Yhteydenotot:
Elina Bergman, p.0407631767
lellut(ät)gmail.com
TAI
Olli Bergman p,0407053490
ollibergman(ät)gmail.com


 

Alcarinqua Beorn, Nalle, (syntynyt 20.10.2012) etsii itselleen rauhallista loppuelämän kotia. Nalle on mitä ihanin ja hellä omalle väelle kun rodunomaisesti sille päälle sattuu ;). Nalle on leikattu uros ja täysin terve, hänellä on kaikki rokotukset voimassa 2020 saakka.

Nallelle paras koti on koti, jossa ei matkusteta ja ollaan paljon hänen kanssaan kotona. Hän vaatii jakamattoman huomion omalta/omilta ihmisiltä, leimaantuu enemmän miehiin. Eli ainoaksi kissaksi aikuiseen hyvään kotiin, jossa voidaan myös järjestää ulkoilu tarhassa tai valjaissa. Nyt tottunut olemaan päivittäin tarhassa.

Luovutaan raskain mielin, mutta ei tule toimeen toisen bengalimme kanssa eikä liikkuva elämäntapamme myöskään helpota hänen stressiään.Yhteydenotot:
Virpi Salminen
040 192 3133
virpituulikkisalminen[ÄT]gmail.com