Aikuisia kissoja

Tällä sivustolla ilmoitetaan aikuisista ja nuorista yli 6kk ikäisistä, uutta kotia tarvitsevista bengaleista.

Lähetä ilmoitus osoitteeseen toimitus(at)bengalikissat.com. Katso lisää ilmoitusohjeista.

Muista ilmoittaa myös muuttuneesta tilanteesta em. osoitteeseen. Päivittämättömät ilmoitukset poistetaan automaattisesti 3 kk:n kuluttua ilmoituksen jättämisestä.

 

CattiCartanon Suman, ”Ninive”, (s. 17.2.2009) on leikattu poika, joka etsii omaa rauhallista loppuelämän kotia. Nykyisessä kodissa Niniven ja siamilaiskissamme välit ovat tulehtuneet niin, että Ninive on stressaantunut ja on alkanut merkkailla paikkoja ja ajoittain myös kakkinut vääriin paikkoihin. Eläinlääkäri on poissulkenut sairaudet eli valitettavasti merkkailu johtuu stressistä.

Ninive on todella ihana, älykäs, aktiivinen ja rakastettava kissa. Poju on varsinainen klovni, joka pitää mm. piiloleikeistä, ja ihmisten selkään on mukava hypätä kyytiin. Eläinlääkärin tarkastuksessa Ninive on käynyt vuosittain ja rokotukset ovat kunnossa. Poju on muuten terve, mutta muutama hammas on jouduttu poistamaan syöpymisen takia.

Olemme kaikin tavoin yrittäneet helpottaa Niniven stressiä ja konsultoineet eläinlääkäreitä, mutta tuloksetta. Raskain mielin olemme tulleet siihen tulokseen, että joudumme luopumaan tästä hienosta kissaherrasta. Etsimme siis rauhallista kotia, jossa poju saa paljon huomiota ihmisiltään ja jossa ei ole muita kissoja tai pieniä lapsia. Koiran kanssa Ninive on tullut hyvin toimeen. Uudessa kodissa Niniven olisi hyvä päästä myös ulkoilemaan tarhassa.

Ninive asuu tällä hetkellä Varsinais-Suomessa Turun kupeessa.Yhteydenotot:
mieluiten tekstiviestillä/sähköpostilla tai puhelimitse alla mainittuina aikoina, koska en työni luonteesta johtuen pysty vastaamaan muulloin.

Tytti Karjalainen
p. 050 525 8323 (arkisin klo 16-20, viikonloppuisin klo 9-20)
tytti.karjalainen(ät)koti.fimnet.fi